Інтернет-оператор ФРІНЕТ встановив термінали Starlink для налагодження Інтернет-зв'язку у населених пунктах Бучанського району.

   Компанія ФРІНЕТ, за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, а також засновника Space X Ілона Маска, отримала термінали для налагодження супутникового Інтернету Starlink.

   Starlink- це глобальна супутникова система для доступу до Інтернету у важкодоступних куточках нашої планети.
   Наразі, у деяких населених пунктах мережа ФРІНЕТ зазнала сильних пошкоджень, внаслідок запеклих боїв ЗСУ із загарбниками. Одним із таких населених пунктів є Королівка Бучанського району Київської області. Там зазнав пошкоджень магістральний кабель, який потребує серйозного відновлення, на це потрібен певний час, в тому числі і через небезпеку мінування, що залишили по собі окупанти. Та ми не могли залишити своїх абонентів в такий скрутний час без Інтернет-зв'язку. Тому в нагоді стали термінали Starlink, як тимчасове рішення для забезпечення Інтернетом мешканців Королівки. Один із комплектів Starlink було встановлено в приміщенні Королівської сільради, що дало змогу користуватися послугами Інтернет, поки наші спеціалісти крок за кроком відновлюють мережу ФРІНЕТ.
    Завдяки ЗСУ ми перемагаємо на полі битви, а завдяки високим технологіям від наших партнерів ми перемагаємо на інформаційному фронті.
Слава Україні! Перемога за нами! Все буде Україна!